Dragi oaspeți ai petrecerii BARBARELLA BAL MASQUÉ!

Dorim să vă distrați, să dansați, cântați, să vă cuprindeți, să zâmbiți, și pur și simplu să petreceți plăcut timpul!

Ne-am dori, de asemenea, să cunoașteți și să respectați regulile de bază a evenimentului nostru.

 

1. Accesul oaspeților la eveniment are loc doar în baza biletelor.

2. Procurând biletul, Dvs acceptaţi regulament dat. Proprietarului biletului i se poate refuza accesul la eveniment,  în cazul încălcării regulamentului dat.  

3. După achiziționarea biletului, urmăriți informațiile despre eveniment, în cazul în care pot avea loc modificări în ceea ce privește desfășurarea lui (amânarea și/sau schimbarea orei evenimentului, anularea sau schimbarea programului evenimentului etc.)

4. Biletul achiziționat este valabil doar pentru o persoană, și doar pentru evenimentul specificat pe bilet. Biletul nu poate fi returnat. Costul biletului poate fi rambursat doar în cazul anulării evenimentului.

5. La eveniment este permis  accesul doar persoanelor care au atins vârsta de 18 ani. În cazul în care angajații clubului saupaza au dubii în privința vârstei oaspetelui, ei au dreptul de a solicita un act de identitate care ar confirma vîrsta majoratului (de ex. pașaport, permis de conducere sau buletin de identitate).

6. Oaspeților în stare avansată de ebrietate, sau sub influența substanțelor psihotrope li se va interzice accesul la eveniment.

7. Este strict interzis:

7.1.Accesul cu arme sau obiecte care pot pune în pericol viața sau sănătatea oaspeților și a angajaților clubului.

7.2.Accesul cu materiale explozibile, substanțe inflamabile, toxice sau radioactive.

7.3.Cumpărarea, consumarea, vinderea în club a substanțelor psihotrope, de asemenea și a materiilor prime a acestora.

7.4.De a aduce și/sau scoate și/sau consuma propriile băuturi sau produse alimentare, de asemenea și de a scoate din club bauturile alcoolice și nealcoolice servite la eveniment.

7.5.De a aduce echipament foto, video sau audio pentru înregistrare.

7.6.Toate lucrurile menționate mai sus vor fi confiscate la intrare de către pază.

8. Oaspeții evenimentului sunt obligați să aibă un comportament amiabil și respectuos față de alți oaspeți și angajați ai clubului. În caz contrar, paza are dreptul de a vă ruga să părăsiți evenimentul. Această decizie este definitivă și obligatorie.

Pentru propria singuranță, și a celor din jur, vă rugăm să respectați regulile de securitate în caz de necesitate. Anunțați organizatorii sau serviciul de pază despre oricare manifestații de vandalism sau violență.

9. Oaspetele evenimentului, care va aduce daune echipamentelor sau/și articolelor mobiliare va fi obligat să compenseze integral prejudiciul cauzat, în conformitate cu prețul actual al obiectului deteriorat.

10. Oaspetele evenimentului este obligat să predea îmbrăcămintea de exterior la garderobă. Fiecare va primi un ecuson pentru articolele vestimentare care au fost depuse la vestiar. În caz de pierdere a ecusonului, organizatorul își rezervă dreptul de a nu întoarce articolele de îmbrăcăminte exterioară până la procedurile finale privind proprietarul lucrului dat.

11. În cazul în care ați încălcat o clauză a prezentului regulament, și veți fi obligat să părăsiți evenimentul, nu aveți dreptul de a solicita o rambursare pentru biletul cumpărat.

12. Persoanele angajate la eveniment au dreptul de a vă refuza în deservire dacă sunteți în stare de ebrietate avansată,  sub influența substanțelor psihotrope, sau aveți un comportament agresiv față de clienți sau angajați.

13. Organizatorul nu este responsabil de obiecte lăsate nesupravegheate, precum și obiecte de valoare saubani lăsate la vestiar.

14. Organizatorul evenimentului nu este responsabil pentru biletele de intrare false.

 

Vă dorim distracție plăcută și momente frumoase în noaptea de anul nou!